v.z.w.  Eyebus  a.s.b.l.

EYEBUS ... Prevention against blindness

 

BIKETOUR 2GETHER4VISION 2018

Praktische inlichtingen:

De tour 2018 is een tweedaagse tocht ‘Antwerpen- Rotterdam - Antwerpen’.

Programma:

Vertrek in Antwerpen op zaterdag 15 september. De vertreklocatie en -uur wordt later meegedeeld.
Na het gemeenschappelijk ontbijt, rijden we hoofdzakelijk langsheen autoluwe en autovrije wegen, kanaaldijken en fietspaden. Het parcours is vlak en uitermate geschikt voor tandems.
Na 125 km bereiken we Rotterdam, waar we overnachten in een ***/**** hotel en waar ook het avondmaal en ontbijt wordt genomen..
Zondag fietsen we terug naar Antwerpen - 125 km, waar er een slotreceptie is voorzien met lichte maaltijd.

Parcours:

U kunt hier het parcours consulteren: https://we.tl/LmfcHIBher

Deelnemers:

Individuele fietsers en slechtzienden en blinden op tandem.
De blinden en slechtzienden zorgen zelf voor de tandem en hun begeleider (worden niet geleverd door de organisatie).
Nederlandse fietsers, blinden en slechtzienden zijn ook welkom.
Er wordt gemikt op 100 deelnemers, waaronder minstens 25 blinden/slechtzienden op tandem. Het aantal plaatsen is beperkt snel inschrijven is dus geboden.

Voor Nederlandse deelnemers:

De tocht staat open voor onze Nederlandse vrienden, die de volledige tocht kunnen meemaken. Op zaterdagochtend is er een shuttle-bus voorzien met fietsvervoer van Rotterdam naar de startplaats in Antwerpen. Zondag kan dan vanuit Antwerpen met de bus teruggekeerd worden naar Rotterdam

Omkadering van de tocht:

Elke deelnemers ontvangt bij het vertrek een GPS met de routebeschrijving, een zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Op deze wijze kan elke deelnemer de tocht in principe individueel en op eigen tempo rijden. Daarnaast krijgt hij ook een routeblad op papier.
Iedere fietser krijgt een hesje van de organisatie. De deelnemers worden verzocht dit hesje te dragen tijdens het fietsen.
Daarnaast zijn er natuurlijk fietsende begeleiders (kop - midden en bezem)
Het bagagevervoer van vertrek tot aankomst Antwerpen is geregeld
Technische assistentie voor de fietsers in geval van panne is voorzien
Medische assistentie door arts in volgwagen is beschikbaar tijdens de ritten en s’avonds in het hotel
Een bijstandverzekering is inbegrepen in de prijs voor elke deelnemers.

Catering:

Inbegrepen: ontvangstontbijt zaterdag, avondmaal op zaterdagavond ( Live cooking buffet), logies op basis van twin-kamer in ***/**** hotel in Rotterdam, 2 bevoorradingen met snacks per dag,1 middagpost met broodjesbuffet per dag,ontbijt op zondag, slotreceptie zondagavond.

Prijs:

200 € per deelnemer.
Supplement singel 60 €

Sponsoring:

De Biketour is niet alleen een sportieve en solidaire ervaring, maar ook gericht op het inzamelen van fondsen voor de VZW Eyebus..
Het is dus een gesponsorde tocht. Elke deelnemer engageert zich om vrijblijvend 600 € sponsorgeld te verzamelen bij derden en vrienden en dit bedrag te storten op de rekening van de VZW Eyebus. reknr BE36 7310 4449 4881, met in mededeling de NAAM VAN DE DEELNEMER EN DE VERMELDING SPONSORING.

Je kan ook een team vormen met andere deelnemers. Dit biedt ongetwijfeld meer mogelijkheden in het kader van de inzameling van sponsorgelden.

 

 

Copyright © VZW Eyebus